Att se osminkad ut är en trend som har börjat växa sig allt större. I kontrast till att sminka sig på ett sätt som döljer ens naturliga utseende, har det blivit allt mer populärt att vilja se naturlig, men fräsch ut. Att få till en osminkad look går att göra på många sätt.

Om du vill se mer naturlig ut med hjälp av smink, gäller det att tänka ”less is more” när du ska köpa produkter. Läppbalsam är ett måste, så köp Hurraw med eller utan färg för att få mjuka och fina läppar naturligt.

Fokusera på att se fräsch ut

Woman,Beautiful,Face,Healthy,Skin,Care,Natural,Beauty,Young,ModelFör att få till en osminkad look gäller det att ha rätt produkter i sminkväskan. Men en bra bas är A och O. Att göra ett bra förarbete genom att peela bort döda hudceller och återfukta på djupet efteråt, är viktigt för att du ska kunna lägga ett naturligt smink. Då kommer din foundation att sjunka in bättre i huden och lägga sig jämnt och fint. En bra bas gör att du ser fräsch och frisk ut. Blanda gärna ut din foundation med din dagkräm för att slippa få ett heltäckande resultat. Täck eventuella skavanker med enbart extra foundation, inte concealer.

Less is more

En osminkad sminkning kräver färre produkter. Välj därför bort allt vad contouring och rouge heter och fokusera på att hålla det enkelt. Om din foundation inte är heltäckande kommer dina rosiga kinder lysa igenom, vilket är precis lagom för att se naturlig och fräsch ut.

Om du är en person som är beroende av mascara är det helt okej att applicera lite mascara på ögonfransarna. Alternativt kan en ofärgad mascara räcka för att ge lite struktur till fransarna. Ögonbrynen kan också få lite färg, men inte för mycket. Resultatet ska se osminkat ut och därför kan det räcka att bara borsta dem lite. Sist men inte minst kan du applicera ditt läppbalsam från Hurraw som pricken över i:et.

Stäng meny