Lider du av röda blodkärl på näsan eller är din hy glåmig och fläckig av solen? Det finns hjälp att få och behandlingen är enkel – nämligen laser. Med laser kan du föryngra din hy avsevärt så fortsätt att läsa om du känner dig berörd.

En laserbehandling är både en quick fix och en behandling som ger långsiktigt resultat. Läs mer här om vad som kan göras. Inskinity är en erkänd skönhetsklinik som fixar din röda hud med smårynkor och synliga blodkärl på ett kick. En IPL-behandling eller annan laser kan vara aktuellt beroende på vilka problem du lider av. Laser kan även ta bort oönskad hårväxt och radera den permanent. Några fler behandlingar krävs dock då.

Så går en laserbehandling till

Med tiden försämras vår hy både i ansiktet och på kroppen. Vi kanske även får ärr som är röda med levnadsåren. Laser är en behandlingsmetod som har blivit omåttligt populär både inom skönhetsindustrin och under operationer. Det ger inga är, tvärtom reducerar de ärr och vid en operation ger de inga synliga och bestående men. För det mesta gör laser inte heller speciellt ont, men det kan kännas lite i huden under behandlingen. Ofta som varma och stickande pulsar som om någon snärtade dig med heta gummiband. En vecka senare har du strålande hy utan fula fläckar och röda partier.

Så ser maskinen ut

Olika lasermetoder ter sig olika men vanligtvis är det en apparat som ser ut som en lampa eller en pistol. Olika laserfilter förs in i maskinen och sedan sätter man igång att behandla hudområdet. Det finns mindre och mer avancerade lasermaskiner och här kan även priserna på behandlingarna variera. Fractional kostar till exempel betydligt mer men då är också lasern mycket stark. Det är viktigt att få en konsultation innan behandling då olika hudtyper reagerar olika.

Stäng meny